Mi lett a Survivor szerelmespárjával?

2017.10.13. 10:42

Anita és Gergő már nincsenek együtt.

A Survivor forgatása alatt kavart egymással Anita és Gergő, a munkaügyi szakjogász 30, a srác pedig 21 éves volt akkor, de ez nem zavarta őket. A Fülöp-szigetekhez tartozó kis földdarabon kialakultak az erős érzelmek, Gergő születésnapját pedig Anitával tölthette egy közeli villában, kellemes luxusban – ami után mehettek vissza a partra, nélkülözni, várni az újabb megmérettetésekre.

Forrás: RTL

Mint Anita elmondta, a szerelemnek már vége. „Harminc napot töltöttünk együtt a játékban, kialakult egy erős érzelem. Volt egy pár napunk még ott úgy élni, mint egy rendes párnak, majd úgy döntöttünk, megpróbáljuk itthon is. Egy hónapig ment, utána békében elváltunk. A szerelem ott maradt a szigeten" – újságolta a Reggeliben. A műsort több hónappal ezelőtt felvették, a döntő péntek este lesz, már Anita nélkül.

Forrás: Fb / Panyik Anta

Mint mesélte, a legnagyobb probléma a szigeteken az élelem hiánya volt: amikor hazatért, rögtön a repülőtéren megevett egy tábla csokit, sőt, volt olyan nap később, amikor húsz tábla csokoládét majszolt el. Klaudiával és Zolival gyakran találkozik, jóban van velük, Barbarával pedig rendre megbeszélik az összefoglalókat.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK