Majkának és Tillának nem való a Ninja Warrior durva pályája

Ninja Warrior
Vágólapra másolva!
A Ninja Warrior Hungary pályáját a versenyzők előtt egy profi ninja tesztelte, aki korábban versenyzőként már kipróbálta magát Svédországban. A monumentális pályát hétfő este láthatják a nézők, de egy kis részletébe bel lehet tekinteni a rajt előtt.
Vágólapra másolva!

Szigorú szabályokat kellett betartania minden versenyzőnek, aki a Ninja Warrior monumentális akadálypályájára lépett, az előírások ismertetése után hivatásos ninják lepték el a pályát, és szemléltették is az elhangzottakat:

A TV2 műsorának pályáját többek közt egy svéd ninja tesztelte, Viktor egyrészt ellenőrizte, hogy a pálya biztonságos, és elég nehéz-e, valamint hivatalos pályabemutatót is tartott a versenyzőknek. Úgy látja, a magyar jelentkezők közt voltak nagyon jók is, a versenyhez pedig nem elég a fizikai edzettség, hiába edz valaki sokat, ha nem gondolkodik, ha mentálisan nem teljesít.

Forrás: EVA/Eva

A Ninja Warriorr első adásban hétfő este egy selejtezőt láthatnak a nézők, ahol összesen 55-en lépnek pályára, és hat akadályon kell túljutniuk. A legjobb huszonöt bekerül az adás végén látható epizódfináléba, ahol újabb öt feladat vár rájuk.

Forrás: EVA/Eva

A versenyzők egy része úgy készült a Ninja Warrior Hungary pályájára, hogy külföldi műsorok adásait nézte, mások a YouTube-on figyelték a széria videóit, és olyan is volt, aki otthon épített pályát, amin gyakorolt.

A Ninja Warrior Hungary műsorvezetője Majka és Till Attila mellett Mádai Vivien lesz. A műsorvezetők reggel arról meséltek a Mokkában, hogy a pálya nagyon nehéz, és ők hiába sportolnak, veszélyes lett volna kipróbálniuk.

„Nagyon felkészültnek kell lenni, mi sokat sportolunk Majkával, de ez balesetveszélyes lett volna számunkra. Ugrani kell, kúszni kell, folyamatosan az ujjaiddal kell tartani magad. Aki nem tud csinálni kapásból húsz húzódzkodást, az nagyjából a második pályaszakasznál elveszik” - mondta Tilla.

Forrás: EVA/Eva

Tilla és Majka egy emelvényen áll, ők kommentálják az eseményeket, Mádai Vivien viszont a pálya mellett sétál, onnan figyeli a versenyzőket - mint mondta, 90 kilométert gyalogolt a stúdióban a forgatás alatt. „Viccesnek kellett lenni, hogy ne legyen szakkommentátori jellege, hisz ez nem egy sportközvetítés, de valójában egy nagyon nagy sportteljesítmény” - mesélte Majka.

Azt természetesen nem árulhatják még el, hogy sikerült-e valakinek teljesíteni a pályát, a világon eddig négy ninját avattak összesen - hogy bővül-e a lista magyar névvel, tíz hét múlva derül majd ki.

Forrás: EVA/Eva

Október 16-tól rendhagyó módon hétfő esténként érkezik a TV2-re a Ninja Warrior Hungary, ezzel egy időben átalakul a TV2 programstruktúrája, erről itt olvashat.