Hódi Pamela legbelsőbb félelmeiről beszélt

Hódi Pamela
Vágólapra másolva!
Várkonyi Andreáék arról beszélgettek a Micsoda nők!-ben, hogy ki mennyire aggódó típus. Hódi Pamela többek közt arról mesélt, miért tartja fontosnak az anyagiakat, és azt is elárulta, mi a legnagyobb félelme a jövővel kapcsolatban.
Vágólapra másolva!

Berki Krisztián volt párja mindent előre leszervez, nem aggódó típus, de a múltbeli dolgokon tud stresszelni. "A jövőbeli dolgokon nem aggódom, nem aggódom például a gyerkőcön, hogy vele mi lesz, hogy lesz. Tudom, hogy segíteni fogom mindig az útján, és ami tőlem telik, azt ő meg fogja kapni" - mesélte.

A legnagyobb félelme mindig az volt, hogy ha egyedül lesz öregkorában, lesz-e nyugdíja, lesz-e egy kis háza. "Mi van, ha azt hozza az élet, hogy nekem nem lesz párom, mikor 60, 70, 80 éves leszek, és fizikai munkát nem tudok végezni? Akkor mi lesz velem?"

Forrás: Hódi Pamela / Facebook

Mint mesélte, úgy nevelte az édesanyja, hogy gyűjtögessen, mindig legyen félretett pénze, mert csak magára számíthat. "Meggondolok minden forintot, amit kiadok a kezemből, de aggódom, hogy mi lesz később. A legnagyobb félelmem, hogy haza kell mennem anyáékhoz, de nem akarok visszaköltözni. Ilyen félelmeim vannak" - mondta.