Ezt nem gondoltuk volna Király Viktor új párjáról

Király Viktor
Vágólapra másolva!
Király Viktor a napokban tett fel egy képet az Instagramjára, amin egy női kezet fog, most pedig elárulta, hogy nem poénnak szánta, tényleg kezd alakulni egy új kapcsolata. A lány "kedves, szimpatikus, nagyon szép" - gondolta volna?
Vágólapra másolva!

Az énekes legutóbbi ismert párkapcsolata a szőke modell-műsorvezetővel, Nagy Rékával volt, februárban jelentették be szakítsáukat. Király Viktor azóta nem beszélt kapcsolatairól, a napokban azonban feltett egy fotót az oldalára, ami alatt rögtön elindultak a találgatások.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy ki van mellette a fotón, a Borsnak azonban elmondta, hogy már nem szingli. "Valóban kialakulóban van egy kapcsolat. Ha sejtelmesen is, de jelezni akartam a világ felé, hogy ez nem csak kaland, annál komolyabb.

Próbáltam ezt úgy nyilvánosságra hozni, hogy azért ne legyen túl nyálas. Ennél többet nem akarok mondani, mert szeretném, hogy most még csak rólunk szóljon. Ezzel a képpel egymás felé is jelezzük, hogy ez már egy komolyabb kapcsolat. Azt mondják, ha nem látod az Instagramon, akkor meg sem történt. Ilyen a social media! De ez megtörtént, ezért feltettem" - mondta.