Ördög Nóra: Ciki lenne hamar elveszíteni milliókat

2017.10.20. 15:04

Október 21-től ezentúl szombat esténként is saját gyártású műsorok várják a nézőket a TV2-n.

Mostantól szombaton is saját gyártású műsorokkal várja nézőit a TV2. Október 21-én este héttől a Vigyázat, gyerekkel vagyok! családi vetélkedőben Dévényi Tibor, Nádas György és Kautzky Armand szállnak versenybe gyermekeikkel együtt.

Ördög Nóra ezen az estén nem csak a Vigyázat, gyerekkel vagyok!-ban tűnik fel, hanem férjével, Nánási Pállal Majkánál is vendégeskednek majd. Az 50 milliós játszma szombati adásaiban ezentúl ugyanis sztárpárok is feltűnnek, akik a civil játékosokhoz hasonlóan megküzdenek a nyolc kérdéssel és a pénznyelővel.

Ördög NóraFotó: Csudai Sándor - Origo

„A férjem részéről nem volt azonnal egyértelmű, hogy vállalkozik a játékra. Nekem persze ez félig-meddig munka, de ő ritkán vállal nem a munkájához kapcsolódó nyilvános szereplést. A végső döntéshez végül a lányunk, Mici véleményét kérte ki, aki nagyon szereti Majkát és azt mondta apukájának, hogy persze, menjen. Tulajdonképpen neki köszönhető, hogy szombaton mi ketten együtt játszunk majd. Persze egy kicsit be vagyunk rezelve, mert otthon a tévé előtt lelkesen fújjuk a válaszokat, ciki lenne, ha nagyon hamar elvesztenénk a milliókat. Igyekszünk nagyon jól teljesíteni, mert bármennyit is nyerünk, jótékony célra szeretnénk felajánlani az összeget. Néhány évvel ezelőtt kerültem kapcsolatba a Csodapont Alapítvánnyal, akik hátrányos helyzetű gyermekek, rászorulók, látássérültek életébe visznek egy kis örömöt. Tudom, hogy náluk nagyon jó helye van minden forintnak" – mondta Ördög Nóra.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK