Ördög Nóra: Ciki lenne hamar elveszíteni milliókat

Ördög Nóra, műsorvezető, TV2
Ördög Nóra, műsorvezető, TV2, interjú. 2017.08.23 Fotó: Csudai Sándor
Vágólapra másolva!
Október 21-től ezentúl szombat esténként is saját gyártású műsorok várják a nézőket a TV2-n.
Vágólapra másolva!

Mostantól szombaton is saját gyártású műsorokkal várja nézőit a TV2. Október 21-én este héttől a Vigyázat, gyerekkel vagyok! családi vetélkedőben Dévényi Tibor, Nádas György és Kautzky Armand szállnak versenybe gyermekeikkel együtt.

Ördög Nóra ezen az estén nem csak a Vigyázat, gyerekkel vagyok!-ban tűnik fel, hanem férjével, Nánási Pállal Majkánál is vendégeskednek majd. Az 50 milliós játszma szombati adásaiban ezentúl ugyanis sztárpárok is feltűnnek, akik a civil játékosokhoz hasonlóan megküzdenek a nyolc kérdéssel és a pénznyelővel.

Ördög Nóra Fotó: Csudai Sándor - Origo

„A férjem részéről nem volt azonnal egyértelmű, hogy vállalkozik a játékra. Nekem persze ez félig-meddig munka, de ő ritkán vállal nem a munkájához kapcsolódó nyilvános szereplést. A végső döntéshez végül a lányunk,

aki nagyon szereti Majkát és azt mondta apukájának, hogy persze, menjen. Tulajdonképpen neki köszönhető, hogy szombaton mi ketten együtt játszunk majd. Persze egy kicsit be vagyunk rezelve, mert otthon a tévé előtt lelkesen fújjuk a válaszokat, ciki lenne, ha nagyon hamar elvesztenénk a milliókat. Igyekszünk nagyon jól teljesíteni, mert bármennyit is nyerünk,

Néhány évvel ezelőtt kerültem kapcsolatba a Csodapont Alapítvánnyal, akik hátrányos helyzetű gyermekek, rászorulók, látássérültek életébe visznek egy kis örömöt. Tudom, hogy náluk nagyon jó helye van minden forintnak" – mondta Ördög Nóra.