Cseke Katinka: Azt hiszik majd, hogy bolond vagyok, egy elmebeteg!

Cseke Katinka, Ázsia Expressz
Vágólapra másolva!
A Jóban Rosszban színésznője is bevállalta az Ázsia Expresszt, ő is részt vett a TV2 nagyszabású, öt országot átívelő realityjében. Cseke Katinka az arisztokrata felmenőkkel rendelkező Pallavicini Zita őrgrófnő párja volt - úgy érezte, fizikailag meglehetősen el vannak maradva a többiektől, nem jósolt maguknak nagy sikereket az induláskor, de hogy valójában mire jutottak, az hamarosan kiderül. Itthonról a gyermeke hiányzott neki leginkább, utólag pedig azon csodálkozik, hogy túlélte ezt az egészet – ezekről mesélt az Origónak.
Vágólapra másolva!

„Nagyon dagadt voltam! Ez meglepett! Smink és belőtt haj nélkül élem amúgy is az életem, úgyhogy ilyen szempontból nem lepődtem meg magamon. Az azért nagyon jól látszik, hogy ott abban az iszonyatos melegben és rohanásban lement rólam húsz kiló, majd visszajött öt” - mondta az Ázsia Expressz sajtóbemutatója után, mikor először látta a felvételeket.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Nem számított rá, hogy kemény menetelés lesz, azt hitte, jobban kímélik majd a műsor versenyzőit.

„Meglepett az állandó 48 fok és a magas páratartalom, ezt nehezen viseltem. Másrészt, ha a párokat nézzük, a többség izmos, harminc körüli, vagy ha a páros fele idősebb is, mellé tettek egy fiatal, energikus embert. Na, nálunk ez nagyon nem így nézett ki! Nekünk volt egy nagyon komoly, fizikai hátrányunk: azzal, hogy húsz kiló felesleg volt rajtam, 46 éves vagyok, Zita picike, törékeny, nem működött jól az egyik keze.

Pallavicini Zitát korábban nem ismerte, az úton rengeteget veszekedtek, de mint mondja, ezzel a régóta együtt élő, összeszokott párosok is így voltak.

„Életemben nem találkoztam vele, minket azért ez is hátráltatott. Előny, ha öt éve ismered a másikat. Olyan extrém helyzetekbe kerültünk, hogy el sem hiszem, hogy ezek megtörténtek velünk. Abban azért szerencsém volt, hogy Zita hat nyelven beszél, így nem okozott hátrányt a nyelvtudásom hiánya. Amit fizikálisan bírtam, ő aggyal végigcsinálta, így jól kiegészítettük egymást.”

Forrás: TV2 Sajtószoba

Szívesen belevágna újra, bármikor útnak indulna, ha lenne rá lehetősége. „Életem legnagyobb kalandja volt a gyerekszülésem óta! Ha elmész egy ötcsillagos szállodába, kifekszel a hófehér homokba és süttetted magad, az egész más. Mi a nyomort is láttuk, órákat sétáltunk a 48 fokban. Erre nem lehetett felkészülni, hiába is próbáltam volna. Vettem útikönyvet és elolvastam pár dolgot, de semmit sem ért” - mondta.

A gyermeke hiányzott neki a legjobban, de a 16 éves lányát nyugodt szívvel tudta itthon hagyni a játék idejére. „Fésűs Nelly egy kétéves kicsit hagyott itt erre az időre, neki nehezebb volt. De azért hiányzott persze, nagyon.”

Forrás: TV2 Sajtószoba

Érdekli, hogy mit gondolnak majd róla a nézők, foglalkoztatja, hogy mások milyennek látják.

Én szeretem, ha szeretnek. Szerintem mi egy nagyon cuki páros leszünk, és bírni fognak bennünket. Hát a két kis kripli, két kis szerencsétlen, ki ne szeretné őket? A hátizsákot alig bírtuk felemelni és elképesztően vicces helyzetekbe sodródtunk” - mondta.