Az Amerikai Horror Story alkotója tévétörténelmet írt

"Saturday Church" Premiere - 2017 Tribeca Film Festival GettyImageRank3 Arts Culture and Entertainment Celebrities Film Industry
NEW YORK, NY - APRIL 23: Actor MJ Rodriguez attends the 'Saturday Church' Premiere during the 2017 Tribeca Film Festival at Cinepolis Chelsea on April 23, 2017 in New York City. Mike Coppola/Getty Images for Tribeca Film Festival/AFP
Vágólapra másolva!
Az Amerikai Horror Story alkotója, Ryan Murphy tévétörténelmet ír, annyi transznemű sosem volt még egy sorozatban, mint a producer következő munkájában lesz.
Vágólapra másolva!

Ryan Murphy a Glee egyik epizódjában már szerepeltetett kétszáz transzneműt egy kórusban, most a rendszeres szereplőket tekintve is rekordot állít fel készülő sorozatában, a Pose-ban.

A válogatás hat hónapig tartott Amerika-szerte, végül öt transzneművel, MJ Rodriguezzel, Indya Moore-ral, Dominique Jacksonnal, Hailie Saharral és Angelica Ross-szal indul a nyolcvanas évek New Yorkjában játszódó széria.

MJ Rodriguez Forrás: AFP/2017 Getty Images/Mike Coppola

A színészek közül egyiket-másikat láthattuk már korábban is a képernyőn, utóbbi kettő az amúgy is transzneműségről szóló Transparent-ben tűnt fel, Rodriguez pedig többek között a Jackie nővér-ből és a Luke Cage-ből lehet ismerős.