Mit csinálnak most a Megasztár elfeledett énekesei?

megasztár
Vágólapra másolva!
Tizennégy éve indult az első Megasztár, akkor lépett először színpadra Tóth Vera, Gáspár Laci és Oláh Ibolya, a tizenkét döntős nagy részéről máig hallani, de sokan vannak, akik eltűntek az elmúlt években. A nagy siker miatt egy évvel később elindította a TV2 a második szériát, ott fedezték fel többek közt Caramelt, Tóth Gabit és Palcsó Tamást is, de a mezőny egy része szintén eltűnt már a nagy nyilvánosság elől. Tudja, mi lett Nagy Edmonddal, mit csinál most Pflum Orsolya? Összeszedtük, mi lett az első két évad énekeseivel.
Vágólapra másolva!

2003 őszén indult és 2004 tavaszán ért véget a TV2-n a Megasztár első évadja, a szériát Tóth Vera nyerte, őt követte a második helyen Oláh Ibolya és a harmadikon Gáspár Laci. A mezőnynek nagyjából a fele futott be, máig népszerű és aktív Dér Heni, Mujahid Zoli és Galambos Dorina, hat énekesről viszont nem sokat tudni.

Nézzük, mi lett velük!

Kandech Evelyne a negyedik lett a tehetségkutatóban, de hosszú ideje nem hallani róla. Néhány éve arról mesélt a lapoknak, hogy öt zenekarban is énekel, de a megélhetéshez pluszmunkát is kell vállalnia, így egy kocsmában pultozik. A Megasztár után bébiszitterként is dolgozott, belekóstolt a színészetbe, zenés darabokkal lépett színpadra, majd az óvónőképző főiskolát is elkezdte. Gyermeklemeze Buli Suli címen jelent meg. Sokévnyi kihagyás után 2017 elején vállalt kisebb tévés szereplést, a Sikítófrászban tűnt fel.

Schmidt Vera a műsor után nem sokkal zenekart alapított, és a megasztáros csapattal is járta az országot. Jamie Winchester és Hrutka Róbert segítségével készítette el debütáló lemezét, mely 2005-ben jelent meg Nézhetnélek címmel. Egy ideje eltűnt a nagy nyilvánosság elől, kisebb zenés esteken azonban egy szál gitárral még megfordul. 2009 környékén született első gyermeke, Bendegúz, ma már három fiú édesanyja.

Forrás: Megasztár

Nagy Edmond a hatodik helyen végzett, az éneklést azóta sem adta fel. Tavaly egy interjúban arról mesélt, hogy két lemeze jelent meg, akkor készítette a harmadikat. A zene mellett a másik fontos dolog az életében a család, közel hét éve találta meg párját, ikreik lassan ötévesek lesznek, és van egy harmadik kisfiuk is.

Szabó Leslie-nek a Megasztár előtt átlagosan 180 fellépése volt évente, ahol túlnyomó többségben egyedül, egy szál gitárral játszott, leginkább a saját szerzeményeit. Mikor jelentkezett a műsorba, már ismert volt dalszerzőként, ő írta meg a Búcsúdal szövegét. Kiesése után is aktívan zenélt tovább, és így tesz a mai napig is.

2008 az énekes számára az évfordulók éve volt: 40 éves lett, és közel 20 éve volt ekkor már a színpadon, dalszerzőként és énekes zenészként. Ezt a születésnapot az A38-as hajón ünnepelte, egy hatalmas koncerttel, kétféle felállású és hangzású zenekarával, és sok kollégája közreműködésével. 2014-ben és 2016-ban is próbálkozott kijutni az Eurovíziós Dalfesztiválra, tavaly újabb klippel jelentkezett, amely új albumának címadó dalához, a Jó borhoz készült.

Forrás: MTVA A Dal 2014

Scmidt Barbara gyorsan eltűnt a show után, de az éneklést nem adta fel, legutóbb 2014-ben mesélt arról röviden, hogy egy rendezvényzenekarban énekel, amit nagyon szeret. Az énekesnő a Pécsi Tudományegyetemen tanult, a legutolsó infók szerint óvodapedagógus munkakörben dolgozik.

Aczél Gergő táncművészként érkezett a műsorba, hogy megmutassa, az énekléshez is van tehetsége. A dunaújvárosi srác a Magyar Táncművészeti Főiskolán végzett, és már a Megasztárt megelőzően is a művészvilágban mozgott. Jelenleg az Operettszínház munkatársa, A Notre Dame-i toronyőr, a Jövőre, Veled, Itt!, és a Nők az idegösszeomlás szélén című darabokban is látható. Az énekes három gyermek édesapja, legnagyobb fia a Bende, ikerfiai pedig a Fülöp és Mátyás nevet kapták.

A második évadban tűnt fel Gál Csaba Boogie, Pflum Orsolya és Pál Tamás is, róluk a második oldalon olvashat. Lapozzon!