A TV2 tehetségkutatójának második szériája 2015 tavaszán ért véget, az első helyen Caramel végzett, második lett Palcsó Tamás, és harmadik Tóth Gabi. A csapatból máig népszerű Torres Dani, rádiós műsorvezetőként ismert Bella Levente, és Bálint Ádámról is hallani, de a szériának közel a fele eltűnt a nyilvánosság elől.

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Gál Csaba Boogie jó ideje nem szerepel a tévében, a zenélést nem hagyta abba: több formációnak, köztük a Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekarnak is a tagja. Az énekes kisfia 2012-ben született meg, párja, Marianne már két gyermek édesanyja volt, amikor összejöttek.

Pflum Orsolya három éve a médiában kezdett dolgozni, akkor arról beszélt, hogy az éneklés csak a hobbija lett. Jelentkezett az MTVA képzésére, szerkesztő szakra, gyakornok volt a Családbarát című műsornál, és ő volt az Eurovíziós Dalfesztivál online felületének egyik riportere, szerkesztője. A nézőknek ismerős lehet az angol nyelvű Híradóból és a Család-barátból is. A tehetségkutató előtt angoltanár volt, a civil pályára pedig tudatosan, egy magánéleti változás miatt tért vissza.

Bartók Eszter saját maga írja a dalait, 2014-ig három albumot adott ki. Sok hír nincs felőle, az elmúlt években nem szerepelt a tévében, és nem nyilatkozott a lapoknak sem. Legutóbb a Hangfestők nevű zenei formációval járta a világot, felléptek Spanyolországban, Franciaországban és Finnországban is.

Pál Tamás egy albumot adott ki még 2005-ben, azóta pedig jó nagy a csend körülötte, mint ahogy Kósa Ivett is jó ideje eltűnt, kerüli a médiát - legutóbb azt mondta, hogy boldog családi életet él, megtapasztalta a szakma árnyoldalát, úgyhogy csak akkor énekel, ha valamilyen felkérést kap. A hangját azonban sokat hallják a tévézők, a szinkronban igen aktív.