Puskás Peti gyötrődött leginkább az X-Faktor végén

Vágólapra másolva!
A november 4-i adás vége felé kiderült, hogy Abaházi Nagy Lívia és Berta Dániel kapták a legkevesebb szavazatot, így Puskás két mentoráltja kényszerült párbajozni.
Vágólapra másolva!

Az X-Faktor november 4-i adására már csak hatan maradtak: a szólóprodukciók után duetteztek is az előadók. Az olasz Serena a Tavaszi szél vizet áraszt-ot énekelte magyarul, jó volt hallani, pont azon az estén, amikor újra Queen-koncert van Budapesten (1986-ban ezt előadta Freddie Mercury is).

Bettina biztosan ment tovább Forrás: RTL

Tóth Bettina nem sokat kockáztatott, de látszik, hogy színpadra termett, Abaházi Nagy Lívia, Ricco és Claudia nyilvánvalóan szépen és tisztán énekel, csak néha sajnos unalmasan, Gulyás Roland és Berta Dániel pedig egyértelműen a női szavazókra mentek rá, mindkettő igyekezett csábosan, sejtelmesen, szexin nézni a kamerába a feledhető produkció után.

Puskás két mentoráltjának kellett párbajoznia, tavaly átélt ilyet Gáspár Laci is. A tévéző hallhatta, miket mond felkészítőjük az énekeseknek, mint egy tréner a futballcsapatnak a hosszabbítás előtt: „Mindent bele! Keményen dolgoztatok, ez egy óriási dolog. Nagy ellenszéllel indultatok, de megmutattuk, mit tudunk. Hiszek mindkettőtökben!" – próbálta motiválni két emberét a volt megasztáros.

Gulyás Roland a női voksokra vadászott Forrás: RTL

Berta kezdte a párbajt, a Verigót énekelte a U2-tól, de Bono karizmája nélkül, és mivel táncosokat sem kapott maga mellé-mögé, nagyon elveszettnek tűnt. Az operaénekes Lívia előadása után Puskásnak kellett döntenie, nem volt könnyű: két emberéből az egyikről le kellett mondania. „Sírtunk sokat, beszéltünk sokat a héten, és a duettben is kicsit egyedül álltál ott. Ez nem párbajdal, inkább búcsúdal volt" – mondta az operaénekesnek, ellene voksolt.

Ment volna már haza, nem is marasztalták Forrás: RTL

Radics Gigi szintén a srácot marasztalta, Gáspár Laci pedig arról elmélkedett, hogy a két énekes összezavarodott, majd Lívia mellett kardoskodott. ByeAlexet elvarázsolta párszor az énekesnő, de úgy látta, hogy Bertában még van meglepetés, így ő maradt, 3-1 arányban.

Szavazzon!

Ki a kedvenc mentora?