A SuperTV2 november 20-tól dupla epizódokkal látható a Jóban Rosszban, megújul a főcím, és új szereplők is érkeznek.

November 20-tól dupla részekkel kerül képernyőre a sorozat, amiben ezúttal egy váratlan természeti katasztrófa okoz krízishelyzetet a városban és indítja el izgalmas események láncolatát. Egy pusztító vihar után még inkább kiéleződnek a klinika tulajdonosváltása kapcsán kialakult ellentétek és feszültségek. A kórházban a rengeteg sérült miatt szükségállapotot hirdetnek, a személyzet pedig minden erejével azon dolgozik, hogy a nehéz időkben helyt álljon - áll a csatorna közleményében.

Ebbe a történeti szálba érkezik két új szereplő, a Telekes Jutkát alakító Bánfalvy Ági, és a testvérét, Ildikót megformáló Nyertes Zsuzsa.

A dupla részek indulásával egyidőben a nézők az új világítástechnikának köszönhetően letisztultabb képi világgal találkozhatnak majd.

Cseke Katinka és Madár Vera, a sorozat alapszereplőiForrás: tv2

A sorozat egyik emblematikus helyszínén is változás történik, a sok családi, baráti, szerelmi viszály helyszínéül szolgáló Kékmacsek új enteriőrt kap és két új forgatási helyszínnel is bővül a díszlet, Alex luxuslakásával, valamint Kardos és Steiner Dóra első közös szerelmi fészkével.

Az újdonságoknak azonban itt még nincs vége, a jól ismert főcím képkockái is teljesen lecserélődnek. Mindezeket a változásokkal november 20-tól találkozhatnak a Jóban Rosszban nézői - közölték.