Alvó nőre mászott a színész, másiknak ruháját tépte

BBC America BAFTA Los Angeles TV Tea Party 2017 - Arrivals GettyImageRank2 Arts Culture and Entertainment Celebrities
BEVERLY HILLS, CA - SEPTEMBER 16: Ed Westwick attends the BBC America BAFTA Los Angeles TV Tea Party 2017 at The Beverly Hilton Hotel on September 16, 2017 in Beverly Hills, California. Frederick M. Brown/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Két színésznő is nemi erőszakkal vádolja a Gossip Girl – A pletykafészek sztárját, Ed Westwicket.
Vágólapra másolva!

Kristina Cohen után az Aurelie Marie Cao néven filmező Aurelie Wynn is megvádolta Ed Westwicket azzal, hogy nemi erőszakot követett el rajta.

A Ladies Like Us-ban hosszabban látott, a Kaliforgiá-ban is feltűnt Cohen arról számolt be, hogy producer barátjával érkezett Westwick házába, aztán a vacsora után ledőlt kicsit a vendégszobában. Arra ébredt, hogy a Gossip Girl színésze rajta fekszik, és az ujjaival próbál belé hatolni.

Kristina Cohen Forrás: IMDb

A színésznő küzdött, de Westwick erősebb volt, meg is erőszakolta. A teljes történet Cohen Facebook-oldalán olvasható:

Westwick tagadta az esetet, az Instagramon azt írta, nem ismeri a nőt, és hogy soha semmilyen formában nem gyakorolt nyomást nőre, természetesen nemi erőszakot sem követett el:

Azóta Aurelie Lynn is előállt egy meglehetősen hasonló történettel, őt egyik barátnője vitte Westwick házába, ahol a színész állítólag széttépte a fürdőruháját, és közösült vele, hiába is tiltakozott. A nő akkor több barátjának is elmondta, mi történt, de mind leintették, és azt tanácsolták neki, hogy ne terjessze a történetet, úgysem hinnének neki.