Nádai Anikó vagy Kiss Ramóna kapja a celebeket?

2017.11.09. 08:57

A Celeb vagyok, ments ki innen újabb évadjával kapcsolatban négy nevet hallani.

Puskás Peti és Kiss Ramóna neve is a kalapban, a Bors szerint ők ketten vezetik a Celeb vagyok, ments ki innen! újabb évadját, amely még idén elindul az RTL Klubon. Puskás nem vitt még ilyen realityműsort, de akadt pár szellemes szövege az X-Faktorban, Kiss Ramóna pedig a tehetségkutató műsorvezetője, a Reggeliben látható, előtte éveken át edződött a kamera előtt a Barátok köztben, gyakorlatilag ott nőtt fel.

Kiss RamónaForrás: Instagram / Kiss Ramóna

Sokáig tartotta magát a lapértesülés, miszerint a Farm című valóságshow-t tisztességgel levezénylő Fördős Zé és Nádai Anikó kapja majd a Celeb vagyok-ot. Előbbi a Konyhafőnök VIP-ben látható mostanság, Nádai pedig talkshow-t vitt a közelmúltban, ez most az RTL Goldon megy ismétlésben.

A Celeb vagyok kilenc éve, 2008-ban került először a képernyőre itthon, szintén nemzetközi formátum. Az elsőt Falusi Mariann, a másodikat Keleti Andrea nyerte, utána jött egy hosszabb szünet, majd Erdei Zsolt és Molnár Andrea ünnepelhetett. Utoljára 2014 novemberében volt képernyőn, abban szerepelt Puskás Peti, Baukó Éva, Cooky, Aleska.

Az RTL nem kommentálta a lapértesülést.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK