Sírás és óriási meglepetés a Sztárban sztár döntőjében

2017.11.12. 21:26

Janicsák Veca második fellépése megosztotta a zsűrit, Stohl szerint volt már jobb, de jelezte, hogy nem bánná, ha végre nő nyerné a Sztárban sztárt négy férfi után. Vicze Lillát Pápai Joci kapta feladatnak, az Első emeletes Kikivel együtt lépett fel, a Júlia nem akar a földön járni című dalt énekelte, a Napoleon Boulevard nagy sikere volt, és minden magyar hallotta vagy százszor a nyolcvanas években.

Pápai Joci Kikivel flörtöltForrás: TV2

Pápai már sokadszor kapott női karaktert, ügyesen hozta, viccesen tipegett fel-alá magas sarkú cipellőben, kis bőrnadrágban, ennek ellenére Majka szerint csak annyira volt laza, mint egy százéves tölgy. Stohl védte a megint sokat cikizett Jocit: „A szövegben is az szerepel, hogy Júlia nem volt se jó, se szép” – vette észre az üzenetet. Utána összeállt a Take That, de csak a kiesett fiúk léptek fel valójában, Kollányi Zsuzsival.

Horváth Tamás Michael Jackson-dalt kapottForrás: TV2

Jacko már nem először volt a Sztárban sztár 50 adása során, most Horváth Tamás idézte meg a pop királyát. Az utolsó versenyprodukcióban Király Viktor lépett színpadra, ő is egy elhunyt zenészt kapott, Somló Tamást alakította Karácsony János oldalán.

Jobbról Király ViktorForrás: TV2

Az Álomarcú lány után felállva ünnepelt több versenyző, szólt az ütemes taps, Király pedig megérdemelte, mert Somló tipikus hangszínét is elő tudta szedni a torkából, tisztán énekelt. „Nagyon méltó emléket állítottál” – véleményezte Claudia, Stohl pedig elsírta magát, mivel a haverja volt az LGT zenésze. Értékelése is rövid volt, könnyezve emlékezett. „Viktor megkoronázta nem csak ezt a műsort, az egész öt évadot” – summázta Majka.

A cikknek nincs vége, lapozzon a 3. oldalra!