Sírás és óriási meglepetés a Sztárban sztár döntőjében

2017.11.12. 21:26

Este fél tíz körül eljött az ötödik évad vége, amely a nők vesszőfutását hozta az elején, ugyanis az első öt kieső nő volt. Nagy kérdés volt, hogy mennyire díjazzák a nézők a poént, a dilit (és akkor nyer Pápai Joci), mennyire szeretik a tökéletesen éneklő Vecát (és akkor végre nyer egy nő), vagy befut-e a nagy esélyes Király Viktor, netán a surranó pályán érkező, korábban alig ismert Horváth Tamás ünnepel.

A győztes nevének megismerése előtt a csatorna promózta még a Sztárban sztár meg egy kicsit, ennek a show-nak a testvérműsorát. Ott lesz benne Hevesi Tamás, Keresztes Ildikó, Kozma Orsi, Vastag Tamás, Nagy Adri, Kocsis Tibor, Nótár Mary, Rácz Gergő, Veréb Tamás, Tóth Gabi.

Jött az utolsó értékelés

Liptai: „Mi vagyunk a győztesek, és ez nem egy közhely. Ritkaság, hogy ilyen színvonalas műsor legyen a televízióban. Nevet nem akarok mondani.”

Stohl: „Tisztában voltam vele, miről szól ez a műsor, de nem gondoltam, hogy ilyen meglepetések érnek. Amit ma láttam, megint lenyűgöző volt. Aki végig kiemelkedő volt, az Király Viktor.”

Forrás: TV2

Majka: „Furcsa, hogy mi pénzt kapunk azért, hogy itt szórakozunk minden vasárnap este. Aki itt színpadon van, nagyrészt nyert már nagy versenyt. Nagyon nehéz lesz... és itt van Józsi is.”

Papp: „Iszonyú kemény munka folyik a háttérben. Próbálom elengedi az érzelmi kötődésem... Ez a specialisták játéka, Viktor és Veca állt bele ebbe az első perctől. Veca bírta tovább, ő hibázott a legkevesebbet.”

És a meglepő vég

Negyedik lett Janicsák Veca, de ez egyben az jelentette, hogy a show-ban ő volt a legjobb, legsokoldalúbb női előadó. Harmadiknak Pápai Jocit nevezte meg Tilla, második Király Viktor, a nyertes pedig Horváth Tamás lett. Tíz héten át 14 szerepben mutatta meg, mit tud, emlékezetes versenyző volt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Előző
Következő