A Fear the Walking Dead negyedik évadjában állandó szereplő lesz Garret Dillehunt is, aki eredetileg Negant akarta volna eljátszani az anyasorozatban.   

A legutóbb a The Gifted – Kiválasztottak-ban és a The Mindy Project-ben látott Garret Dillahunt is csatlakozik a Fear the Walking Dead csapatához, a negyedik évadban rendszeresen fogjuk látni.

Garret Dillahunt tavaly májusbanForrás: AFP/Valerie Macon

A készítők egyelőre nem árulták el, hogy milyen karaktert bíztak rá, de van rá esély, hogy a szerepe szerint gonosz lesz, hisz az anyasorozatban, vagyis a The Walking Dead-ben Negant akarta volna eljátszani, csak aztán Jeffrey Dean Morgant választották helyette.  

A színész amúgy is nagy rajongója a franchise-nak, már 2015-ben azt írta a Twitteren, hogy "ha nem Negan, akkor egyszer valami más":

Dillahunt egyébként rutinos képernyős, a kilencvenes évek közepe óta folyamatosan szerepel tévés produkciókban, korábban olyan sorozatokban láthattuk hosszabban, mint a Deadwood, a 4400, a John Cincinnatiból, A terminátor: Sarah Connor krónikái, a Nevelésből elégséges vagy A törvény embere.