Folytatódott az Ázsia Expressz, Berkiék újabb kört nyertek.

Az előző nap elsőként beérő, Ambrus Attila és Berki Krisztián alkotta páros az új távon késleltethette a riválisokat, Vietnam északi részén, egy faluban. Egy meghitt, útszéli teázónál, ami valójában csak egy rozoga kis asztal volt, különféle időtartam alatt elkészülő főzeteket kellett elfogyasztaniuk, és annyi percet várniuk, amennyi a tea mellé volt írva.

A grófnő és a parasztlány, ahogy Cseke jellemezte a párosukatForrás: TV2

Muri Enikő és Fésűs Nelly nem örült, amikor az arczsugorító főzetet találta a neve mellett (a Viszkis és társa ezzel alighanem a két énekesnő viselkedésére utalt), de a hisztéria elleni teát nem ők, hanem Cseke Katinkáék kapták. Utóbbi tagadhatatlanul erősen extrovertált asszony, ha épp nem szól semmit, csak forgatja a szemeit, akkor is inkább olyan, mint egy szunnyadó vulkán.

Megyeriék (a háttérben) mentek az amulettért, a női páros meg szállást keresgéltForrás: TV2

A végén Megyeri Csilláék értek be elsőként, ők mérkőzhettek meg a falunapon az egymilliót érő amulettért Berkiékkel, akik nagyjából a fél napot végiglazsálták. Több feladat volt, mindet Ambrus Attiláék nyerték, hol kitartással, hol ügyességgel, így ők lettek az első olyan páros, amely már két amulettet gyűjtött. Alább szavazzon!