Még 21 napig gyűjtik a közönségszavazatokat, utána lezárul a voksolás.

A „legjobb színész" kategória minden jelöltje játszott mostanában sorozatban is, Anger Zsoltra az Aranyéletből, Lengyel Tamásra a Válótársakból és a Kossuthkifliből, Nagy Ervinre a Terápiából emlékezhetünk, Scherer Péter a Válótársak legviccesebb karakterét hozza, Vecsei H. Miklós pedig olyan szériákban bukkant fel, mint a Csak színház és más semmi, vagy a népszerű Egynyári kaland.

Scherer PéterFotó: Polyák Attila - Origo

A színésznőknél is erős a mezőny. Ott van Balsai Móni, akit mostanában a Terápia harmadik évadjában és a Válótársakban látni, Ónodi Eszter, aki remek karaktert alakít az Aranyéletben, Pokorny Lia, aki a nemrég visszatérő Beugróban improvizál ügyesen, de Petrik Andrea (Kincsem) és Farkas Franciska (Aranyélet) is jelölést kapott.

Ónodi EszterForrás: EVA/Eva

A „legjobb humorista" kategóriában kivétel nélkül mindenki ismert stand-upos a tévéből, ott van Hadházi László, Kiss Ádám, Kőhalmi Zoltán, Mogács Dániel és Bödöcs Tibor a mezőnyben. A „legjobb social média szereplő" kategóriában különös fordulat lenne, ha a műsorvezető Istenes Bence saját magának adná át a díjat, ugyanis ő is a jelöltek között van, akárcsak Kasza Tibor vagy Sebestyén Balázs. (Mint korábban írtuk, ezúttal egy menyasszony-vőlegény páros, Csobot Adél és az ifjabb Istenes vezetik majd a díjátadót.)

Istenes Bence és Csobot Adél kapták a show-tForrás: Istenes Bence

A legjobb férfieladók közt Majka, Kiss Tibi, Caramel is esélyes, a nőknél Rúzsa Madi küzd Tóth Gabival, de ott van Pásztor Anna is a mezőnyben, meg az a Kollányi Zsuzsi, aki ősszel sok vasárnap este képernyőn volt egy egymilliós nézettségű show-ban, a Sztárban sztárban.

Minden információt itt talál, ezen az oldalon szavazhat.