Eltüntették VV Fannit a német szexoldalról

2017.11.29. 08:52

Telefonon elértek egy nőt, akinek a hangja olyan volt, mint a magyar lányé – majd a Való Világ szereplőjét ábrázoló képek eltűntek az erotikus szolgáltatásokat nyújtó oldalról. A cikk alján szavazzon!

Ugyan két nagyszabású, drága reality megy épp itthon a tévében (Ázsia Expressz, Celeb vagyok), a hazai sajtó mégis egy régi valóságshow-szereplővel foglalkozik, ugyanis a Való Világ 7. évadjának egyik arca, Fanni nyom nélkül tűnt el bő egy hete. Kocsiját elvitte valaki, a lámpák égtek az ingatlanban, a szülei sem tudják elérni, kutyáit ott hagyta bezárva a lakásban, pedig állítólag nélkülük nem ment volna sehová önszántából.

Egy férfit előállítottak a nyomozás során, egy napra rá pedig a Bors elért telefonon egy Jessica művésznéven szexuális szolgáltatást nyújtó nőt Németországban – az internetre feltöltött képei alapján elképzelhető, hogy ő VV Fanni, csak épp nem önszántából van kinn, hanem erőszakkal tartják valahol.

Forrás: RTL

Előbb a lány anyja sem ismerte fel a hangot, később jelezte, hogy mégis lehet, hogy az ő lánya volt a vonal túlsó oldalán. Most az újabb fejlemény, hogy eltűnt az oldal a szexpartnerkereső site-ról, és továbbra sem tudni, hol tartózkodik Fanni-Jessica, és mennyire mozoghat szabadon.

Friss cikkeink