Elképesztően menő az ECHO TV új stúdiója

Vágólapra másolva!
A hír és háttér televíziózás vezető csatornájává akar válni a megújult ECHO TV. A már ismert arcokkal, de új műsorokkal és modern látványvilággal növelnék a nézettségüket. Szikszai Péter vezérigazgató-helyettes szerint az új stúdióban akár az új Star Wars filmet is le lehetne forgatni.
Vágólapra másolva!

Az ECHO TV nem csak igazodási pont akar lenni, hanem hivatkozási alap is az egész sajtóban. A csatorna az egész országban fogható, de már több, határon túli magyar településen is bekerült a szolgáltatók előfizetési csomagjába, például Szlovákiában, Szerbiában és Erdélyben nagyjából 20 ezer háztartásban elérhető az ECHO TV.

Forrás: Origo

- közölték a fejlesztést bemutató sajtótájékoztatón.

Bayer Zsolt főszerepben

Továbbra is óránként hangoznak el hírek a csatornán, de mostantól a véleményműsorokon lesz a hangsúly. Hétfőtől kilenc új műsor indul az ECHO TV-n, a vezető műsorok arca Bayer Zsolt, aki heti három műsorban is látható lesz.

A főműsorok este 9 órakor kezdődnek.

Az új székház díszletein és az arculaton két világszínvonalú magyar cég dolgozott, a székházban 5 stúdió van, amiből jelenleg hármat használ az ECHO TV.

A híradó stúdiója száz négyzetméter, ami kiemelkedő a magyar médiában.

A négyszáz négyzetméteres produkciós stúdióban 15 különböző műsor készül. Az újításokat december 4-től láthatják, ha az ECHO TV-re kapcsolnak.