Andor Éva műsort vezet és énekel

Andor Éva a TV2 műsorvezetője
Vágólapra másolva!
Iszomszakadás döbbentette rá Andor Évát, hogy lassítania kell - derül ki a borsonline.hu interjújából. A Tények műsorvezetője a beszélgetés során azt is elárulta: másfél éve költözött össze életében először egy férfival, otthonuk szépítgetésének még nem értek a végére.
Vágólapra másolva!

Andor Éva közel tíz éve híradós képernyős, ám hétköznapjairól, privát életéről alig tud valamit a szélesebb közönség. Ennek kapcsán az internetes lap feltette a kérdést: milyenek látja önmagát a műsorvezető?

- mondja el Andor Éva.

Andor Éva a TV2 műsorvezetője Forrás:Talán Csaba

Ugyanakkor azt sem titkolja, hogy régebben akadtak nehézségei az érzékenysége miatt. Mára azonban már nincsenek gondjai ezzel, sőt, szenzitív személyiségének köszönhetően még hitelesebben képes tolmácsolni a híreket.

A borsonline.hu azt a témát sem kerüli ki, hogy vajon nem azonosítják-e szimpla karrierizmussal azt a helyzetet, amikor egy nő hivatásánál fogva állandóan fókuszban van? Andor Éva úgy véli: a karrierizmus bélyegét minden sikeres nő megkapja, anélkül, hogy az ítélkezők ismernék az illető igazi személyiségét. Mindehhez tréfásan hozzátette:

Az interjúban szó esett arról is, hogy Andor Éva nemrég izomszakadást szenvedett. A sérülés kapcsán a műsorvezetőnő elmondta:

Andor Évát magassága miatt érte élete egyik nagy kudarca, Andor Éva Forrás: TV2

Mindemellett Andor Éva arról is beszámolt, hogy azért nem adta fel hobbiját: rendszeresen jár magánénekórákra, amelyek egyfelől koncentrációt igénylő fizikai munkát jelentenek, másfelől

az éneklés az ember pszichés kondíciójáról is tűpontos visszajelzést ad. Ami utóbbit illeti: Andor Éva úgy érzi, hogy csúcsformában van.

A borsonline.hu interjújából kiderül, hogy Andor Éva közel tíz év együttélés után másfél éve költözött össze párjával, az első olyan férfival, aki mellett kedve támadt egy ilyen komoly döntéshez. A műsorvezető hozzátette: nem azért várt eddig a dologgal, mert későn érő típus.

Interjú Andor Évával a TV2 műsorvezetőjével Fotó: Hirling Bálint - Origo

Andor Éva arról is beszélt, hogy a közös lakás még mindig alakul, a függönyök például arra várnak, hogy a ház asszonya megvarrja őket. A műsorvezetőnő elárulta: