Nem akarták tovább nézni az RTL Klub műsorvezetőjét

Celeb vagyok ments ki innen ÉNB Alexa Celeb vagyok ments ki innen 2017 - ÉNB Alexa
Celeb vagyok ments ki innen 2017 - ÉNB Alexa
Vágólapra másolva!
Az X-Faktorban műsorvezetéssel is próbálkozó modell, Alexa esett ki a dél-afrikai valóságshow-ból. Ő kapta a legkevesebb szavazatot, még a sokszor botrányosan viselkedő, igénytelen Pumped Gabo és a luxusfeleségként ismert Babett is több voksot kapirgált össze.
Vágólapra másolva!

A Celeb vagyok, ments ki innen! december 13-i adásában Alexandra esett ki, ő a Viasat3 Címlaplány című realityjében tűnt fel először, éveket húzott le az Éjjel-nappal Budapestben, majd élő bejelentkezései voltak az X-Faktorban, ott az X-Stage háziasszonyaként ügyködött.

„A végén elkezdtem élvezni, de az eleje kemény volt. Meg voltam ijedve. Én nehezen nyitok emberek felé, nehéz volt fenntartani a jó viszonyt – az rohadt sok meló! Rozina a szívem csücske maradt, de Klaudiát is nagyon megszerettem" – újságolta.

ÉNB Alexa - még az út előtt Fotó: Polyák Attila - Origo

A kút volt a legnehezebb feladata, akkor lenn a mélyben, sötétben gubbasztott, a vízszint emelkedett, közben kígyók, békák és más lények úszkáltak körülötte. Nem csoda, hogy kissé lepusztult, gyűrött lett, a szeme körül is sebek voltak a kiesés előtti napokban.

„Senkinek nem kívánom azt a kihívást, volt egy kis pánikrohamom... de én vagyok a legleharcoltabb szereplő, ez biztos" – elmélkedett, majd vígan a hotel felé vette az irányt, könnyed, rugalmas, légies járással elindult a forró zuhany és a puha párnák, megvetett ágy felé, boldog kuncogást hallatva.