Megvan a Celeb vagyok ötödik győztese

Celeb vagyok ments ki innen Kabát Péter Celeb vagyok ments ki innen 2017 - Kabát Péter
Celeb vagyok ments ki innen 2017 - Kabát Péter
Vágólapra másolva!
Három hét után lezárult a dél-afrikai celebszívató reality.
Vágólapra másolva!

A Celeb vagyok, ments ki innen 2008-ban jelent meg magyar képernyőn, az első menetet Falusi Mariann, a másodikat – rögtön utána – Keleti Andrea nyerte. Hosszabb szünet jött, és Argentína után Dél-Afrikában forgatta az RTL Klub a következő kettőt, szintén gyors egymásutánban, 2014-ben, akkor Erdei Zsolt és Molnár Andrea ünnepelhettek a végén.

Wossala Rozina második lett Fotó: Polyák Attila - Origo

Az elmúlt három hétben Cicciolina, Anger Zsolt, Koholák Alexa, Halász Klaudia, Herczeg Zoltán, Kabát Péter, Köllő Babett, Lukács Miki, Pintér Tibor, Pumped Gabo, Tóth Andi és Wossala Rozina tette próbára magát a dél-afrikai vadonban. A táborban minden komfortot nélkülözve, kiszakítva a megszokott kényelemből, sőt, még az ételt is maguknak kellett megszerezniük különböző bátorságpróbákon (csak rizs és bab járt alapból).

Csinálta a műsort, meg is nyerte

A december 17-i, utolsó adásra hárman maradtak versenyben: a személyre szabott, kígyókban és bogarakban gazdag bátorságpróbák után Kiss Ramóna és Puskás Peti műsorvezetők lebattyogtak a táborba, és közölték a trióval, hogy Pumped Gabo a harmadik – eztán nullázták a szavazatokat.

Kabát Péter Fotó: Polyák Attila - Origo

Szoros volt az állás, a végén pedig – némi meglepetésre – nem Rozina, hanem Kabát Péter nevét mondták ki, ő lett a dzsungel királya.

Nem mondhatni, hogy nem érdemelte meg, ugyanis ő volt a legviccesebb karakter végig, Gabóval szórakoztató párost alkottak. Wossala pedig bizonyára sokaknak rokonszenvesebb lett az elmúlt hetekben, mert itt egy szelídebb, érzelmesebb oldalát is meg tudta mutatni, nem úgy, mint a Konyhafőnökben.

Szavazzon!

Kinek drukkolt a végén?