Jogi úton fékezné meg Hódi Pamela Berki Krisztiánt

Hódi Pamela
Vágólapra másolva!
Gyermeknevelési kérdéseken vitatkozott össze Hódi Pamela és Berki Krisztián. A modell ki akar állni kislánya mellett, mint mondta, már ügyvédek is képbe kerültek, sőt, lehetséges, hogy jogi úton kell megfékeznie exét, Berki Krisztiánt.
Vágólapra másolva!

Hódi Pamela ingerülten nyilatkozott a Mokkában, nagyon kiakadt exére, aki szerinte hazugságokra vette rá kislányát, és úgy mutogatta élő bejelentkezésben, ahogy nem kellett volna.

Berkivel régóta nem beszélnek, telefonon nem tudja elérni, mert letiltotta, állandóan foglaltat jelez, mikor hívja. Mint kiderült, volt párjának új kapcsolata van, erről is elmondta a véleményét, és jogi lépéseket is fontolgat.

"Ez a dolog azért került a média elé, mert másképp nem tudom őt megfékezni" - mondta, és mint kiderült, a közösségi oldalairól már ő is letiltotta, mert nem bírja nézni a posztjait.

"Nem bírom ezt a színjátékot, ezt az álszentséget, ezt a tökéletességet. A magánéletét tegye rendbe, és a velem kapcsolatos dolgait. Rendes apa, mert programozik a gyerekkel, de mindig mindent megúszik, mindig mindent kimagyaráz, a nagy hazugságokat. Soha nem fogunk kibékülni, soha!" - hadarta magából kikelve.