Rékasi Károly: Szűnik a kétségbeesésem, látom a jövőt

Rékasi Károly
Vágólapra másolva!
Rékasi Károly két év után kezdett újra forgatni a Barátok közttel, a héten lesznek képernyőn az első epizódok, melyekben feltűnik. A baleset megváltoztatta, és nagyon hálás párjának, Pikali Gerdának.
Vágólapra másolva!

"Megváltoztatott a baleset. Már nem sajnálom, amit a balesetet okozó ember elvett tőlem, inkább a pozitív dolgokra koncentrálok. Arra, hogy jó újra dolgozni, hogy hamarosan vőfélyként tehetem szebbé egy szerelmespár esküvőjét, vagy hogy egyik este Gerdával a bazilikánál szürcsöltük a forró csokit.

Türelmesebb lettem a világgal szemben, és megtanultam kimondani, amit érzek. Már kimondom, hogy köszönöm, és hogy szeretlek, sokkal gyakrabban, mint korábban. Már szűnik a kétségbeesésem, látom a jövőt" - mondta a Blikknek a színész.

Forrás: Hámori Zsófia/ Life.hu

Párjának, Pikali Gerdának minden nap megköszöni, hogy létezik, a munka pedig sokat javított az állapotán. "Tudtam, hogy a visszatérés hozzájárul majd a gyógyuláshoz, és így is lett. Kihívás volt, hogy két és fél év kihagyás után újra felvegyem a fonalat. Amióta ismét dolgozom, hirtelen jobb lett a hangulatom, haladok előre" - mesélte a lapnak.