A Szilícium-völgy-ből ismert T.J. Miller még a főiskolán bántalmazhatta alkalmi partnerét – új sorozatát el is kaszálták, a felesége azonban kiállt mellette.

Egy neve elhallgatását kérő nő azt állítja, hogy összekerült a főiskolán T.J. Millerrel, de az együttlétük hamar olyan fordulatot vett, ami neki nem igazán tetszett: a férfi állítólag fojtogatni kezdte, és meg is ütötte, majd a nő akarata ellenére análisan közösült vele.

T.J. MillerForrás: AFP/2016 Getty Images/Ethan Miller

A komikus a feleségével, Kate Gorney-val közösen adott ki egy közleményt, miután az asszonnyal már az állítólagos eset idején is randiztak. A házaspár elmondása szerint valóban ismerték a nőt, aki már akkor szét akarta őket választani különféle hazugságokkal.

Amellett, hogy határozottan visszautasítottak minden vádat, elmondták, hogy szerintük az a legnagyobb baj a hasonló rágalmakkal, hogy elvonják a figyelmet a valódi zaklatókról, szexuális ragadozókról. Íme, a közleményük teljes egészében:

A Comedy Central ezzel együtt úgy döntött, hogy Miller új sorozatát, az egy évadot megért The Gorburger Show-t leveszi a műsorról. A széria a Funny and Die-ról került át a humorcsatornára, egy óriás szörnyről szólt egyébként, aki elfoglalta egy japán tévé stúdióját, hogy naphosszat a saját műsorát adja.