Szexuálisan zaklatták a Vészhelyzet dokiját

The Headstrong Project "Words Of War" Benefit - Arrivals GettyImageRank2 VERTICAL Working USA New York City ACTOR Tribeca Headstrong Charity Benefit Anthony Edwards - Actor Arts Culture and Entertainment Attending Words of War
NEW YORK, NY - OCTOBER 01: Actor Anthony Edwards attends The Headstrong Project "Words Of War" Benefit at Tribeca 360 on October 1, 2014 in New York City. Dimitrios Kambouris/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Vészhelyzet-ből ismert Anthony Edwards és további hét egykori gyerekszínész azt állítja, hogy Gary Goddard producer mindannyiukat molesztálta a hetvenes években.
Vágólapra másolva!

A Vészhelyzet egykori Greene dokija, Anthony Edwards tizenkét évesen még a Gary Goddard által alapított Santa Barbara-i színjátszó csoportban színészkedett, szerinte azonban az alapító igencsak visszaélt azzal, hogy a gyerekek éjszakára is vele maradtak a turnék alkalmával.

A színész megszólalása után hét másik akkori tag is jelentkezett hasonló vádakkal, Goddard azonban mindent határozottan tagad – ugyanakkor cégét, a Goddard Groupot már otthagyta, amikor egykori gyerekszínészei kezdtek sorra megszólalni.

Anthony Edwards Forrás: AFP/2014 Getty Images/Dimitrios Kambouris

A férfinak nem ez egyébként az első hasonló ügye, 2014-ben Michael Egan III – több szórakoztatóipari figurával, például Bryan Singerrel együtt – őt is megvádolta szexuális zaklatással, de aztán visszavonta a vádakat.

Goddard egyébként íróként, rendezőként és producerként is ismert, legutóbb a Christina Aguilerával érkező Broadway 4D-t fejezte be, korábban olyan trashsorozatokat készített, mint a Power kapitány és a jövő katonái vagy a Skeleton Warriors.