Ma indul itthon Matt LeBlanc új sorozata

2018.01.02. 10:43

Jön a Jane the Virgin, illetve Matt LeBlanc újabb szériája, a Man With A Plan.

Ma este 18.05-től, országos tévépremierként indul a Szeplőtelen Jane, majd rögtön utána 19 órától szintén országos premierként debütál a Jóapátok című sorozat a Viasat3-on. A két vígjáték rögtön egy-egy váratlan fordulattal kezdődik, amelynek köszönhetően a főszereplők élete fenekestől felfordul.

Matt LeBlanc még mindig viccesForrás: CBS

A Szeplőtelen Jane sorozat főszereplője egy 25 éves lány, akinek szerelmi élete látszólag szinte tökéletes, boldog párkapcsolatban van Michaellel. Jane írónak készül, édesanyjával és nagymamájával él, akinek gyerekként ígéretet tesz, ameddig oltár elé nem vezetik, szűz marad. Egy nap Jane-t egy sor balszerencsés véletlen következtében egy nőgyógyászati rutinvizsgálat alkalmával mesterségesen megtermékenyíti az orvosa.

Forrás: CBS

A Jóapátok című sorozat főszereplője egy építőiparban dolgozó férj és apa, akinek három gyermekét 13 éven át felesége nevelte, amíg ő dolgozott. Élete azonban jelentős fordulatot vesz, amikor a szerepek felcserélődnek, mert felesége ismét munkába áll. Matt LeBlanc karakterének (Adam Burns) rá kell jönnie, hogy a feladat nagyobb kihívást jelent, mint azt valaha gondolta.

Friss cikkeink