Bíróság elé áll a magyar Survivor játékosa

survivor
Vágólapra másolva!
A tavalyi évad egyik népszerű játékosa volt Panyik Anita, rágalmazás miatt mehet bíróságra. Elméletileg egy évet is kaphat.
Vágólapra másolva!

2015-ben fogadta be a jogásznő a Behemót nevű, amúgy csak ötkilós kutyát egy menhelyről. Egy már ismert kutyatrénernek adta, amikor elutazott, és a jogásznő története szerint egyszer csak szóltak neki, hogy idomítás közben, egy járdaszegélyen eltört az eb lába. Nyílt combcsonttörése volt, életmentő műtétre került sor, majd újra megműtötték, még négyszer. Egymillió forintnál többet költött Panyik Anita, a kutyát úszásterápiára viszi, a sok futástól már megizmosodott az állat, jelenleg jól van.

A szigeten is nagy küzdő volt Forrás: Survivor - Facebook

Két pert indított a Survivor szereplője, ezeket elbukta. „Volt egy polgári per, azt én indítottam. Az állatkínzás nem állt meg, nem lehetett bizonyítani, majd a másik pert is elvesztettem. Most mehetek a büntetőbíróságra, rágalmazás miatt. Én ugyanis a Facebookon tárgyilagosan leírtam, ami történt, és ezért a tréner feljelentett" – mesélte a Reggeliben.

„Jogászként bízom abban, hogy felmentés lesz az ítélet. Én csak szigorúan a tényeket írtam le, hol volt, kinél volt a kutya, és milyen műtétek történtek" – mondta a Survivor egyik nagy túlélője.