A kezelések helyett a karrierjére koncentrál az X-Faktor győztese

Ricco és Claudia, X-Faktor
Vágólapra másolva!
Ricco korábban arról beszélt, hogy a 12 milliós nyeremény nagy részét a gyógyulására fordítják, de egyelőre halogatja a kezelés megkezdését.
Vágólapra másolva!

Az X-Faktor egyik győztese, Ricco, elhalasztja a tervezett brazil klinika meglátogatását, ahol sokat segíthetnének neki abban, hogy újra talpra állhasson. A Blikk szerint tavasszal koncertturnéra indulnak partnerével, klipet készítenek, albumot terveznek, és az énekes a Magyarországra költözést is fontolgatja.

"Brazília egyelőre a jövő zenéje, de hiszem, hogy eljutok oda is egyszer, és segítheti majd a gyógyulásomat egy specialista. Hogy pontosan mikor, még nem tudom, de bízom benne, eljön annak is az ideje" - mondta a lapnak, és arról is beszélt, hogy Szlovákiában részt vesz egy kezelésen még februárban.

Forrás: RTL Klub / X-Faktor

Az énekes tisztában van azzal, hogy fellépéseiket a kezelésekhez kell igazítaniuk. "Mindent megteszünk, hogy mindenki elégedett legyen. Nem gondolom, hogy a gyógyulásom negatívan befolyásolná a karrierünket, inkább a kompromisszumok megtalálásáról lesz szó a jövőben, ebben pedig Claudia teljes mértékben partner" - tette hozzá.