Kasza Tibit megsértették saját műsorában

Kasza Tibi
Vágólapra másolva!
Látványosan nem fogott vele kezet egy szereplő, ez láthatóan (és érthetően) zavarta.
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, két volt Való Világ-szereplő játszott a Pénzt vagy éveket! című TV2-es vetélkedőben, a január 5-i adásnapon. A műsorvezetőnek meggyűlt a problémája a nem épp simulékony, mézesmázos jelleméről ismert Knap Attilával (aki VV Attila néven nyerte az ötödik szériát 2012 februárjában), ment az adok-kapok, a verbális csata: olyan is előfordult, hogy Knap odaszólt Baukónak, hogy ne figyeljenek Kaszára, aki műsorvezetőként ezt érthetően zokon vette, és odament társalogni a jövevényhez, akinek korát el kellett találni.

Kasza Tibi azért általában élvezi a műsort, a nézettség meg remek Forrás: tv2

Azonban volt egy férfi, aki kétszer sem fogadta kinyújtott kezét, ez pedig láthatóan rosszul esett neki, többször meg is jegyezte, hogy ez nem volt szép dolog – de a szakállas úr csak egykedvűen, némát, faarccal ácsorgott tovább.

Forrás: tv2

Kaszát igencsak zavarta ez, majd mikor kiderült a kora, újra próbálkozott, és ekkor már fogadta a kézfogást az idegen. A műsorvezető ekkor fellélegzett, és elmondta – nyilván poénnak szánva -, hogy felmondott volna, ha megint megalázó helyzetbe kerül.