Házastársak voltak, ma már nem beszélnek – A Dexter szereplői akkor és most

2018.01.11. 17:50

C.S. Lee (Vince Masuka)

Forrás: Getty Images/Brandon Williams

A perverz laborost alakító C.S. Lee idén lesz 47 éves. A Dexteren kívül emlékezhetnek rá a nézők a Maffiózókból, a Chuckból, a True Detective-ből vagy a visszatérő 24-ből is. Magánéletéről nem sokat tudni azonkívül, hogy a feleségét Lara Chonak hívják.

Lauren Vélez (Maria LaGuerta)

Forrás: Getty Images/John Parra

Az első színész, akinek a karaktere nem húzta ki az utolsó évadig, mivel meggyilkolták. Lauren Vélez novemberben ünnepelte az 53. születésnapját. David Zayas-hez hasonlóan, ő is szerepelt az HBO Oz című sorozatában. A Dextert követően számos műsorban feltűnt, mindközül a legemlékezetesebb alakítása a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? sorozatban volt.

1993-ban ment feleségül Mark Gordonhoz, akitől 2015-ben vált el. Amilyen csendes volt a házaséletük, olyan csendben döntöttek a szakítás mellett is. Ikertestvére, Lorraine Vélez énekes-színésznő.

Yvonne Strahovski (Hannah McKay)

Forrás: AFP/2018 Getty Images/Greg Doherty

Bár az ausztrál színésznő, alig 17 epizódban szerepelt, és tetszik vagy sem az ő karakterének is köszönhető a Dexter szörnyű befejezése, jelenlegi munkái miatt fontos őt is megemlíteni. A 35 éves színésznő a Dexter előtt szerepelt a Chuckban, majd a visszatérő 24-ben tűnt fel, mostanában pedig egy olyan sorozatban látható, amiről mindenki beszél, ez pedig Golden Globe, és Emmy-díjas A szolgálólány meséje.

Yvonne már hat éve élt együtt Tim Loden színésszel, amikor a 2017-es Emmy-gála vörös szőnyegén a riporter kérdésére elárulta, hogy összeházasodtak. Ők ketten a Chuck sorozat forgatásán ismerkedtek meg, és bár a kapcsolatuk első éve után rövidebb szünetet tartottak, végül mégis együtt maradtak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Előző
  • 1
  • 2
Következő