Steiner Kristóf: Kilenc év hosszú idő a drámázáshoz

Vágólapra másolva!
Úgy véli, jóval előrébb tart, mint öt éve, és örül annak, hogy új párkapcsolata már nem a folyamatos veszekedésről szól.
Vágólapra másolva!

Elvált, volt párjával rengeteget vitatkoztak, új társával viszont nagy harmóniában él – erről is mesél a VIVA TV egykori műsorvezetője a Lakástalkshow január 11-i adásában a Viasat3-on. „Kilenc év nagyon hosszú idő a drámázáshoz. Irracionális tudtam lenni, egy idő után önmagam számára váltam fárasztóvá. A kapcsolat dinamikája közben nem változott... végső soron az történt, hogy elsodródtak egymástól az értékrendjeink, a céljaink” - tűnődött.

Forrás: Viasat - Labancz Viktória

Kicsit fárasztja, hogy félévente a lapok megírják, hogy gyereket akar, apa akar lenni. „Persze, szeretnék gyereket, és most százezerszer jobb apja tudnék lenni, mint öt évvel ezelőtt. De ha én azon pörgök, hogy már érett vagyok a gyerekvállalásra, és mégsem úgy történik, akkor boldogtalan leszek” – vélekedett.

Forrás: Viasat - Labancz Viktória

Sok mindennel foglalkozik, nem szívesen választana egy szakmát. „Sokan kérdik, mi vagyok. Talán az új világban a titulus nem fog ennyire számítani. Én mindig azzal foglalkoztam, ami legjobban lekötött: a kultúra, a színészkedés, az írás. Most a vegán kulinária, ez az, ami legjobban megmozgatja a követőimet. Ugyanúgy írok tovább, vannak szinkronszerepeim. Én határtalan akarok lenni. Nem akarom, hogy az ország, a szakmám behatároljon engem” – közölte.

Nem tudja pontosan, hol tart az életében: „Öt éve sehol nem voltam konfliktuskezelésben. Remélem, még ugyanannyi van előttem, mint mögöttem. Ezeket a dolgokat nem én döntöm el.”