Oscar-díjas színésznővel erősít A szolgálólány meséje

Hammer Museum Gala in the Garden Vertical
Actress Marisa Tomei attends the Hammer Museum Gala in the Garden honoring Ava Duvernay and Hilton Als sponsored by Bottega Veneta on October 14, 2017 in Westwood, California. / AFP PHOTO / VALERIE MACON
Vágólapra másolva!
Az Oscar-díjas Marisa Tomei vendégszerepet kapott A szolgálólány meséje második évadjában.
Vágólapra másolva!

A Vinny, az 1 ügyű-ért Oscar-díjat kapott – majd további kétszer jelölt – Marisa Tomei legközelebb A szolgálólány meséjé-ben fog feltűnni, a második szezon második részében láthatjuk majd.

A színésznő viszonylag ritkán vállal képernyős munkát, az 1987-1988-as A Different World után csak a Ments meg!-ben (2006) és az Empire-ben (2015) láthattuk több epizódban.

Marisa Tomei Forrás: AFP/Valerie Macon

A szolgálólány meséjé-ben játszott karakteréről egyelőre annyit lehet tudni, hogy az egyik parancsnok felesége lesz, és ugyanabban az epizódban fog megjelenni, amelyikben megmutatják az eddig csak emlegetett telepeket is, ahová a nem kívánatos személyeket küldik – a halálos ítélettel egyenlő – kényszermunkára.

A sorozat második etapja valószínűleg nem csak az új helyszín bevonása miatt lesz még az előzőnél is sötétebb és kegyetlenebb, pár hátborzongató képet már mutattunk belőle korábban, és már egy trailert is kiadott a Hulu.