Súlyos autóbalesetet szenvedett az Éden Hotel játékosa

Vágólapra másolva!
Súlyos autóbalesetet szenvedett Snjezana Pecija: kocsijával megcsúszott, majd felborult, nyaka, arca és bal keze is megsérült.
Vágólapra másolva!

Snjezi korábban az Éden Hotelben, majd a Pumpedék című realityben és az X-Faktorban is feltűnt, az utóbbi időben azonban visszavonult a szerepléstől. Most Instagram- ldalán tett közzé egy képet, amelyen nyakmerevítőt visel, ezzel jelezte követőinek és ismerőseinek, hogy baleset érte.

A Blikknek sokkos állapotban mesélt a balesetről. "Az én esetem legyen a példa, vigyázzanak az úton, mert bármikor megtörténhet a baj" - mondta.

Forrás: Éden Hotel

Barátnője, Sebestyén Ági mesélt a lapnak a részletekről: "Snjezinek még friss a jogsija, alig fél éves, így még nem tudta, hogy ha megcsúszik, nem szabad fékeznie. Csak 50-60 km/órával ment és egy sávváltás közben megcsúszott. Szegény eléggé pórul járt, ugyanis nem nyílt ki a légzsák. Alaposan beütötte a fejét és a karját, sőt a nyaka is megsérült, merevítőt kell hordania még két hétig. Megviselte az eset, de ijesztő is lehetett, ahogy mesélte, amikor kicsúszott és megpördült az autó, úgy érezte, minden lelassult körülötte. Állítólag a szemtanúk nem nagyon hitték, hogy egy darabban száll ki a kocsiból. Azóta állítólag, gyakran riad fel sírva éjszakánként."