100 millió forint és két változás az új Áll az alkuban

Áll az alku
Vágólapra másolva!
Február 5-én folytatódik a TV2 vetélkedője, az Áll az alku Gundel Takács Gábor vezetésével.
Vágólapra másolva!

Két hét alatt közel hatezren jelentkeztek a TV2 felhívására, közülük választották ki azokat a játékosokat, akikkel február 5-től hétköznap esténként a tévénézők is megismerkedhetnek.

Az új évadban két újdonság is lesz a játékszabályzatban, és mindkettő növeli a játékosok esélyét a nyereményre. A 22 táska egyike ezúttal egy malacot rejt. A játékosnak lehetősége lesz az első 5 táska nyitása során bármikor bemondani, hogy él a „malac-tippel", vagyis megpróbálja eltalálni, melyik táskában bújik meg a figura. Ha sikerül neki, 500 ezer forintos garantált nyereménye lesz, amit biztosan hazavihet.

Forrás: tv2

A 23-as táska pedig még több lehetőséget ad a játékosoknak: a „felez", a „dupláz", és a „+1 millió" mellé bekerül az „újra játszhat". Tehát, ha valaki él a 23-as táska lehetőségével és az „újra játszhat" táskát nyitja ki, akkor a következő adásban visszaállhat a helyére, nem érkezik új játékos, és ugyanazzal az eséllyel játszhat tovább, mint a többiek.

Gundel Takács Gábor a műsorvezető Forrás: tv2

A tavaszi évadban 50. adásához érkezik az Áll az alku. Az ünnepi kiadásban az őszi szezon játékosai közül többen visszatérnek a stúdióba.

A számozott táskák 2018-ban is több tíz millió forintot rejtenek: a legszerencsésebb játékos akár 100 millió forintot is nyerhet.

Gundel Takács Gábor műsorvezetővel készült interjúnkat itt olvashatja.