Takács Nikolas elárulta, kinek drukkol A Dalban

2018.01.26. 14:17

Takács Nikolas is követi A Dal 2018-at, egy trirónak szurkol a leginkább.

Az idei mezőnyből Szőke Nikoletta, Kökény Attila és Szakcsi Lakatos Róbert Életre kel című dalát tartaja a legjobbnak Takács Nikolas, aki úgy fogalmazott: "A világnak szüksége van a minőségi dalokra, egyet most biztos megkap!"

Forrás: Takács Nikolas

Az énekes jóban van a trió tagjaival, zeneileg is nagyra tartja őket, így nem volt kérdés, hogy nekik szurkol. "Szőke Nikivel több mint két éve dolgozunk és koncertezünk együtt, mind szakmailag, mind emberileg megszerettük egymást: erős baráti viszony alakult ki közöttünk. A közös munka kapcsán ismertem meg Szakcsi Lakatos Robit is, hiszen a projektünkben ő a zongorista.

Nagyon megszerettem őt is, közelről megismerhettem zenei nagyságát és emberi szerénységét. Attila munkásságát, zenészségét régóta tisztelem, nemrég pedig belevágtunk egy óriási projektbe, ahol másik öt társunkkal közösen fogunk egy nagyszabású koncertet adni áprilisban a Papp László Budapest Sportarénában, Seven címmel. Attilában egy tehetséges, jó humorú és jó lelkű embert ismertem meg. Szóval, nagyon szurkolok a triónak!" - mondta.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK