Köböl Anita, a TV2 Red Carpet című műsorának műsorvezetője a Facebook oldalán feszeget olyan témákat, amikről a fiatalok nem nagyon mernek beszélni. Mint arról a Life.hu is beszámolt: pár napja az önkielégítésről keringő tévhiteket igyekezett lerombolni.

Köböl Anita előadása bevezetőjében hangsúlyozza, hogy még ma is emlékszik első önkielégítésére.Ugyanakkor azt sem titkolja: arra már nem, hogy magát a szót, mikor hallotta először. Ahogy azt sem tudja felidézni,hogy miként jutottam el arra szintre, hogy  elkezdjem a saját testemet megmenteni.

A műsorvezetőnő előadásának szövegkörnyezetéből kikövetkeztethető, hogy értelmezése szerint a "test megmentése" egyenlő az önkielégítéssel.

Köböl AnitaForrás: TV2/Bársony Bence

Prezentációjának újabb etapjában megismétli: pontosan emlékszik az első maszturbációjára. Ám ismét elmulasztja publikumát beavatni az esemény részleteibe, úgy az idő, mint a helyszín, és az alkalmazott technika vonatkozásában.

Ugyanakkor Köböl Anita a későbbiekben hangsúlyozza: Én azt gondolom, ha a tinédzserkorban, főleg a pubertáskorban ennek kialakul egyfajta szokása, akkor az nagyon-nagyon sokat segíthet a saját testünk megismerésében és a szexualitásunk fejlődésében.Köböl Anita prezentációjában végig rejtve maradnak első maszturbációjának részletei. Ugyanakkor a műsorvezetőnő megszólalásában személyes tanácsot is ad annak kapcsán, hogy mely eszköz segítheti lepraktikusabban a tinédzser lányokat az említett fejlődésben.  

 

  "Nekem például az egyik ilyen kis kedvencem volt, amivel egyszer egy szexshopban találkoztam, egy ilyen kis kavics vagy kőalakú vibrátor, amit be sem kellett dugni. Tényleg azt a cél szolgálja, hogy ugye a csiklójához odahelyezze a nő, és ettől lesz neki nagyon kellemes, bizsergető érzése"  

Köböl AnitaForrás: TV2/Bársony Bence