Ezek után már biztosan nem hívják vissza a Barátok közt kiírt szereplőjét

Sztárek Andrea
Vágólapra másolva!
A kulisszák mögött állítólag konfliktusokba került Sztárek Andrea, aki szerint ezek koholt vádak. Úgy látja, valóban vannak olyan szereplők a sorozatban, akik nem színésznek valók.
Vágólapra másolva!

A színésznő a napokban arról beszélt, hogy a kora miatt válik meg tőle a produkció, ami neki rosszul esik. Állítólag voltak a konfliktusok korábban, a forgatáson:.

"Folyamatosan kiabált, ha nem tetszett neki valami, tőle volt hangos a stúdió. Haragjának éppúgy áldozatul estek a színészkollégái, mint a készítők. Állandó volt a gyakorlatilag minősíthetetlen hangnem. Korábban Rozgonyi Ádámmal, aki pár évig volt a sorozat producere, egy párt alkottak, talán ezért, vagy bármi másért, úgy érezte, hogy beleszólhat a történet folyásába" - írja a Bors egy informátorra hivatkozva.

Állítólag azt is megmondta, hogy szerinte melyik kollégája való a sorozatba és melyik nem.

Forrás: RTL Klub

"Az igaz, hogy szövegíróként is részt vettem a Barátok közt készítésében, de teljesen hivatalosan. Évekkel ezelőtt írtam egy próbamunkát, ami tetszett a forgatókönyvíróknak, így dialóg- vagyis párbeszédíró lettem. Ezt persze azóta nem csinálhatom, hogy Rozgonyi Ádám távozott a sorozatból. Egyet nem értés lehet, hogy volt, ez is az alkotófolyamat része, de soha nem emeltem fel a hangomat.

Az sem igaz, hogy én a kollégáimra azt mondtam volna, hogy távozzanak a sorozatból. Igen, gondolom néhány emberről, hogy nem színésznek való, sőt valójában sem az, mégis ott lehet, de nem is voltam olyan pozícióban, hogy én bárkinek a munkájáról dönthetnék" - mondta a színésznő a lapnak.