Szandit egy cetli juttatta a magyar Survivorbe

survivor
Vágólapra másolva!
Leírta előre egy cetlire, hogy be fog kerülni: ez doppingolta, és végül így is lett. Megváltoztatta a reality, jobban megbecsül már mindent, ami körbeveszi.
Vágólapra másolva!

Szandi a 2017-es Survivor egyik emlékezetes karaktere volt, egy erős, harcos lány, aki elég sokáig el is jutott a valóságshow-ban. Látta az első két évadot, amikor kicsi volt (ezekben Stohl András volt még a műsorvezető, és Dominikán forgatták még 2003-ban), majd amikor jött a felhívó szpot, a tévéreklám, anyja szólt neki, hogy lehet jelentkezni.

Ritkán ettek finomat Forrás: RTL

"Nagyon tudatosan készültem, hittem abban, hogy be fogok kerülni. Ezt egy cetlire is leírtam, én hiszek ebben" – mesélte az RTL-nek. „Akkoriban napi ötször-hatszor ettem, de aztán egy trükkel lelassítottam az anyagcserémet. Sportolóként sportversenynek fogtam fel: az volt bennem, hogy jó, hogy vannak játékok, mert majd tudok bizonyítani."

Ez már a végjáték Forrás: RTL

Nőként megélni a Survivort elég kalandos – vélte Szandi, akit eléggé zavart, hogy szőrösödött a lába, és nem tudta ellenőrizni külsejét tükörben. „De a lényeg, hogy ez sokkal több, mint egy játék. Mindenki, aki bement, más emberként jött vissza. Nekem nagyon sokat adott, másképp viszonyulok azóta már a dolgokhoz. Hálásnak kell lennünk azért, amint van" – fejtegette.

Tanácsként az újoncoknak csak annyit mondott, hogy fontos, hogy a kalandvágy mellett legyen más céljuk is, mert akkor lesznek különleges és egyéni figurák a realityben.

A döntősök látogatót is kaptak Forrás: RTL

Úgy tudjuk, a személyes casting még nem kezdődött el, de sokan már beküldték adataikat, képeiket. Ha jelentkezne, itt teheti.