58 milliárd forintért vették meg Reese Witherspoon sorozatát

ELLE's 18th Annual Women in Hollywood Tribute - Inside Celebrities topics topix bestof toppics toppix GettyImageRank1
LOS ANGELES, CA - OCTOBER 17: Actresses Reese Witherspoon (L) and Jennifer Aniston attend ELLE's 18th Annual Women in Hollywood Tribute held at the Four Seasons Hotel on October 17, 2011 in Los Angeles, California. Jason Merritt/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Az Apple 240 millió dollárt, nagyjából 58 milliárd forintot fizetett Reese Witherspoon és Jennifer Aniston közös sorozatáért.
Vágólapra másolva!

Reese Witherspoon és Jennifer Aniston közös projektjéért az előbbi színésznő produkciós cégén, a Hello Sunshine-on keresztül lehetett licitálni, végül az Apple szerezte meg a jogokat.

A sorozatgyártásba frissen beszállt cég 240 millió dollárt, körülbelül 58 milliárd forintnyi összeget fizetett, alighanem a tévétörténet egyik legdrágább ügyletét bonyolította le – az Apple TV vezérei, Zack Van Amburg és Jamie Elricht szerint azonban így is megérte, úgy vélik, Witherspoonnak különleges érzéke van a jövőbeli trendekhez, mindig egy lépéssel a többiek előtt jár.

Reese Witherspoon és Jennifer Aniston Forrás: AFP/2011 Getty Images/Jason Merritt

A projekt Brian Stelter könyve, a Top of the Morning: Inside the Cutthroat World of Morning TV alapján mutatja be a reggeli tévéműsorok világát, mindkét színésznő egy ilyen produkció házigazdáját játssza.

Anistonnak a Jóbarátok óta ez lesz az első komolyabb képernyős munkája, Witherspoont legutóbb a Hatalmas kis hazugságok-ban láthattuk.