Dwayne Johnson anyja az autópályán sétálva próbált öngyilkos lenni

ENTERTAINMENT WEEKLY Presents Dwayne "The Rock" Johnson at Stan Lee's Los Angeles Comic-Con on Saturda,, October 28, 2017 GettyImageRank1 Arts Culture and Entertainment topics topix bestof toppics toppix
LOS ANGELES, CA - OCTOBER 28: Actor Dwayne Johnson attends ENTERTAINMENT WEEKLY Presents Dwayne "The Rock" Johnson at Stan Lee's Los Angeles Comic-Con at Los Angeles Convention Center on October 28, 2017 in Los Angeles, California. Rich Polk/Getty Images for Entertainment Weekly/AFP
Vágólapra másolva!
Dwayne Johnsonnak a Nagypályások forgatásán volt pár nehéz pillanata, ennek kapcsán idézte fel a tinédzserkorát, amikor az édesanyja megpróbált öngyilkos lenni.
Vágólapra másolva!

Dwayne Johnson HBO-s sorozatában, a Nagypályások-ban épp egy olyan jelenetet forgattak le, amikor a Szikla karaktere megbontott egy sört a testvére sírjánál, aki öngyilkosságot követett el.

A színészt a felvétel elgondolkodtatta azon, hogy mennyi embert érinthet a téma, egy hozzátartozójának, barátjának öngyilkossága, és az Instagramon felidézett egy esetet, ami 15 éves korában történt: az édesanyja egyszer csak kiszállt a kocsiból az autópályán, és begyalogolt a forgalomba, a tinédzser Johnsonnak kellett visszarángatnia.

A színész azt is megosztotta a rajongóival, hogy az anyjának nincs semmi emléke a történtekről – ami szerinte jobb is –, neki azonban örök emlékeztetőül szolgál arra, hogy minél jobban figyeljünk a környezetünkben azokra, akiknek fájdalmai, lelki problémái vannak.

"Nekünk szerencsénk volt azon a napon tizenöt éves koromban, de nem mindig ez a helyzet" – zárta elgondolkodtató sorait Johnson.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!