Esett, de még mindig 100 millió fölött volt a Super Bowl nézettsége

Super Bowl LII - Philadelphia Eagles v New England Patriots GettyImageRank1 Super Bowl 52 SPORT AMERICAN FOOTBALL NFL topics topix bestof toppics toppix
MINNEAPOLIS, MN - FEBRUARY 04: LeGarrette Blount #29 of the Philadelphia Eagles carries the ball for a 21-yard touchdown run during the second quarter against the New England Patriots in Super Bowl LII at U.S. Bank Stadium on February 4, 2018 in Minneapolis, Minnesota. Christian Petersen/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A tavalyi évhez képest hét százalékot esett az amerikaifoci-liga döntőjének, vagyis a Super Bowlnak a nézettsége, de még így is 103,4 millió amerikai figyelte a tévés közvetítést.
Vágólapra másolva!

A Nielsen mérései szerint a 2018-as Super Bowlt átlagosan 103,4 millió amerikai követte a tévében, ami az előző évhez képest hét százalékos visszaesést jelent, hisz a tavalyi döntőre 111,3 millióan voltak kíváncsiak.

A Super Bowl tévés közvetítését 2009 óta nem nézték ilyen kevesen,

akkor a Pittsburgh Steelers és az Arizona Cardinals összecsapását "csupán" 98,7 millióan követték.

Egy kép az idei meccsről Forrás: AFP/2018 Getty Images/Christian Petersen

A Philadelphia Eagles győzelmével végződött, idei döntő közvetítése így is bekerült az amerikai tévétörténet tíz legnézettebb adása közé, a tizedik helyet pont elcsípte a 2010 és 2017 közötti Super Bowlok, illetve a M.A.S.H. fináléja mögött.

Tévés szempontból érdekesek a Super Bowl szüneteiben leadott, ötletes és méregdrága reklámok is, az idei kínálatból itt szemezgettünk.