Ördög Nóra a nézőktől kért segítséget

Ördög Nóra, Ázsia Expressz
Vágólapra másolva!
A Nánázsia és az I Lapp You után újabb vlogot indít Ördög Nóra és családja, egyelőre nem tudják, milyen nevet adjanak neki.
Vágólapra másolva!

A Nánási család tavaly októberben robbant be a videóbloggerek táborába, az Ázsia Expressz forgatása alatt készítették el saját utazós vlogjukat, ami nagyon népszerű lett a nézők körében. Olyannyira, hogy az ázsiai kalandok után újra forgattak, és elkészült az I Lapp You, ami lappföldi kalandjaikat mutatta meg.

A család folytatja az utazásokat, ám kicsit külön válnak, Nánási Pál az apjával, Ördög Nóra a gyerekekkel és sógornőjével kel útra - hogy milyen címet kap majd az új széria, a nézőkön múlilk, ismét az ő segítségüket kérték az első közzétett videóban.

"A csapat egyik fele megy Dubajba, ez nem hirtelen felindulásból történik, mert már egy régóta érő dolog, hogy megnézi apósom is Dubajt, ő még nem látta. Aztán a sógornőmmel, Szabinával a minap arra jutottunk, hogy végül is, amíg a fiúk odavannak, mi miért ne utazhatnánk el valahova a gyerekekkel. Elmegyünk síelni Ausztriába" - meséli a műsorvezető.