Máris magyarázkodik Tolvai Reni a beszólása miatt

2018.02.06. 15:00

Tolvai Reni közösségi oldalán adott hangot dühének, miután kiesett A Dalból szombat este. A műsor felvételéből kivágta Schell Judit köhögőrohamát, és bosszúból megosztotta azt az Instagramján, üzent is mellé.

Mint megírtuk, „Ha fuck me van akkor fuck you back" - írta egy kommentben a Megasztár egykori nyertese, majd később törölte a posztot, és egy napig elérhetetlen volt. Tolvai Reni most közösségi oldalán magyarázkodik az üzenet és a gif miatt.

"Én senkit nem akartam megbántani, és biztos vagyok benne, hogy nem is bántódott meg senki sem a köhögős gifen, sem a "fuck you back"-en, viccnek szántam" - írta.

Forrás: Tolvai Reni / Facebook

A lapok szerint az énekesnő a kiesése után elviharzott a stúdióból, és senkinek nem akart interjút adni, meg volt sértődve. Ezt részben cáfolja. 

"Ott voltam végig az öltözőben, pakoltam össze a cuccaim, és átöltöztem, nem zártam magamra az ajtót, hanem tárva nyitva volt, és 40 ember volt még rajtam kívül ott. Az, hogy nem adtam interjút, az azért volt, mert nem tudtam mit mondani. Neked is rosszul esne, ha a te munkád, amibe mindened belerakod, és megszakadsz, nincs úgy értékelve, ahogyan te elképzelted. Nem vagyok megsértődve, ahogyan látom, hogy írják rólam, hanem csalódott vagyok, mert nagyon akartam ezt az egészet, és fájt nagyon, hogy nem tetszett, de ezzel te is így lennél, ebben biztos vagyok. Szóval elnézést, ha bárkinek is rosszul esett, nem ez volt a cél" - zárta a sorokat.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK