Már alakul, mit nézünk ősztől a tévében

Eva Longoria
Eva Longoria idén júliusban
Vágólapra másolva!
Az Egyesült Államokban mostanában ért véget a pilotszezon, a tévécsatornák az elmúlt hetekben sorra rendelték meg azokat a pilotokat, bemutatkozó részeket, amelyek alapján ősszel sorozat is indulhat. Jön a Magnum és a Bűbájos boszorkák új verziója, testvérsorozatot kap az Odaát, miközben Eva Longoria és a Castle alkotói új témán dolgoznak, Nathan Fillion és Rachel Bilson pedig visszatér a képernyőre. Ajánlunk pár izgalmas drámai projektet.
Vágólapra másolva!

Az amerikai tévéiparban az írók és producerek több száz sorozatötletének csak kisebb részéből rendelik meg a forgatókönyvet, majd az írásoknak csak egy részéből készül pilot, vagyis a bemutatkozó epizód, amely alapján a csatornák eldöntik, hogy kell-e nekik a teljes sorozat, vagy sem.

A tavalyi év legnagyobb sikere a The Good Doctor volt Forrás: CBS

Januárban és februárban a pilotok bekérésének van itt az ideje, most bólintanak rá azokra a projektekre, amikből a jobban sikerülteket ősztől sorozatként is láthatjuk. Az ABC, a CBS, a Fox, az NBC és a CW, vagyis

az Egyesült Államok öt országos csatornája idén összesen 74 pilotot rendelt eddig meg,

ebből 45 drámai széria és 29 vígjátéksorozat nőheti ki magát.

Most az ígéretesebb drámai pilotokból mutatunk be tizenhármat, egy következő cikkben a vígjátéki pilotokból válogatunk majd.

Lapozzon az izgalmas projektekért, a következő oldalon folytatjuk!