Két gyerekszínészt zaklathattak szexuálisan ugyanabban a sorozatban

Final Presidential Debate Between Hillary Clinton And Donald Trump Held In Las Vegas GettyImageRank2 POLITICS ELECTION
LAS VEGAS, NV - OCTOBER 19: Scott Baio waits for the start of the third U.S. presidential debate at the Thomas & Mack Center on October 19, 2016 in Las Vegas, Nevada. Tonight is the final debate ahead of Election Day on November 8. Drew Angerer/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Nicole Eggert után egy másik egykori gyerekszínész, Alexander Polinsky is megszólalt, ha hinni lehet nekik, Scott Baio mindkettejüket zaklatta a közös munkájuk idején. 
Vágólapra másolva!

Mint arról korábban írtunk, a Baywatch-ból ismert Nicole Eggert megvádolta Scott Baiót, hogy zaklatta őt közös sorozatuk, a Charles in Charge idején, amikor a színésznő még csak 14 éves volt.

Most a Charles in Charge egy másik gyerekszínésze, a produkcióba 12 évesen bekerült Alexander Polinsky is előállt a maga sztorijával, elmondása szerint fizikai és lelki sérüléseket is szenvedett a forgatás során – ezekről részletesebben is beszélt egy sajtótájékoztatón, ahol láthatóan reszketett attól, amiket elmesélt.

Alexander Polinsky a Charles in Charge-ban Forrás: CBS
Scott Baio 2016-ban Forrás: AFP/2016 Getty Images/Drew Angerer

Elmondása szerint Baióval úgy kezdődött a kapcsolata, hogy látta, amint Eggert a színész ölében ült, gyerekként pedig nem is gondolt semmi rosszra, így aztán ő is beleült Baio ölébe – mire az állítólagos zaklató messzire ellökte magától, és "kis buzi"-nak nevezte.

Polinsky szerint Baio később is sokszor heccelte azzal, hogy sose fog majd tetszeni a nőknek, mert annyira feminim, de voltak durvább megnyilvánulásai is: lyukat vágott az öltözősátrán, és azon keresztül mutogatta a péniszét, egyszer pedig annyira ideges lett a srácra, hogy az arcába öntötte a forró teáját – legalábbis így emlékszik az egykori gyerekszínész.

Eggert ügyében egyébként jelenleg is nyomoz a Los Angeles-i rendőrség, és már Polinsky is ügyvédet fogadott, hogy jogi úton kapjon kártérítést az állítólagos sérelmekért.