Tatár Csilla: Megtanultam nemet mondani

Tatár Csilla
Vágólapra másolva!
Egyelőre nincs olyan tévés munka, amire igent tudott volna mondani - de nem is baj, mert szeret otthon lenni a gyerekkel, és más projektjei is vannak.
Vágólapra másolva!

"A kisfiam születése után nem sokkal végigcsináltam két évadot A Dallal, azután jött két Eurovízió, két királynőválasztás, és egy évadot leforgattam a Magyarország, szeretlek!-kel is. Tehát voltam azóta is képernyőn, sőt. A születése utáni egy évben olyan sokat dolgoztam, hogy meg kellett tanulnom nemet is mondani.

de egyelőre nincs olyan tévés munka, amire igent tudtam volna mondani. És nem azért, mert nem tetszett, hanem, mert sok időt vett volna el Milántól" – magyarázta a Borsnak.

Tatár Csilla még idén visszatérhet Forrás: Instagram - Tatár Csilla

Tatár Csilla 12 éven át a TV2 műsorvezetője volt, majd 2014 decemberében felmondott a csatornánál és az MTVA-hoz igazolt. Itt első munkájaként az Eurovíziós Dalfesztivál nemzeti válogatóműsorának, A Dalnak lett a műsorvezetője. A TV2-nél egy sereg műsorban (Aktív, Magellán, Favorit, Kölykök, Macsólabor, A Szépségkirálynő, Mokka) dolgozott szerkesztőként vagy képernyősént.

A közmédia közölte, hogy Tatár Csilla jelenleg is az MTVA állományában van, és amint lesz hozzá illő műsorvezetői feladat a jövőben, számítanak rá.