Megtalálták a Bűbájos boszorkák egyikét

"X/Y" Premiere - 2014 Tribeca Film Festival GettyImageRank3 VERTICAL USA New York City Movie Film Premiere Premiere Film Industry Red Carpet Event Arts Culture and Entertainment Attending Celebrities Tribeca Performing Arts Center Performing Arts Center M
NEW YORK, NY - APRIL 19: Actress Melonie Diaz attend the "X/Y" Premiere during the 2014 Tribeca Film Festival at BMCC Tribeca PAC on April 19, 2014 in New York City. Ben Gabbe/Getty Images for the 2014 Tribeca Film Festival/AFP
Vágólapra másolva!
Készül a Bűbájos boszorkák új változata, egy színésznő már megvan a három főszereplő közül.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, a CW feltámasztja az eredetileg 1998 és 2006 között futott Bűbájos boszorkák-at. Az új verzióban a démonokkal és más túlvilági lényekkel szintén három lánytestvér száll harcba, az őket játszó színésznők közül most találták meg az elsőt.

Melt, az új változatban leszbikus boszorkát Melonie Diaz fogja alakítani, őt legutóbb a 104-es szoba egyik epizódjában láthattuk. Sorozatok közül a Ro-ban és a The Breaks-ben játszott hosszabban, de vendégszerepelt például a Sherlock és Watson-ban és a Csajok-ban is, A cipőbűvölő-ben pedig ő volt Adam Sandler szerelme.

Melonie Diaz Forrás: AFP/2014 Getty Images/Ben Gabbe

Arról korábban beszámoltunk, hogy egy pasit már találtak a Bűbájos boszorkák mellé, Diaz most Ser'Darius Blainhez csatlakozott.