Hódi Pamela ideges, és kiosztja Berkit

Hódi Pamela
Vágólapra másolva!
A különféle valóságshow-kban, így az Édes életben látott, szétment páros tagjai közt viszonylag kevés a harmónia.
Vágólapra másolva!

„Leszögezném, ha Engem mint gyermeke édesanyját nem alázna meg egy ország előtt, nem nyilatkoznék! Azonban ameddig, ez így folytatódik, addig megvédem Magam és a lányomat. Tiszteletlenséget és a hazugságot nem tűröm! Természetesen lehet ezt így is, csak Pamela sem néma!" – írta oldalára. A szövegben különösen szép, hogy az Engem és a Magam szavakat nagybetűvel írja, illetve Pamelát egyes szám harmadik személyben emlegeti, noha ő az.

Hódi Pamela Forrás: instagram

A verbális csetepaté azért robbant ki, mert az Ázsai Expressz nyertese új nővel mutatkozik, és valahol azt nyilatkozta, hogy életében először szerelmes – ez pedig sérti Hódit. „Ha a gyermeke édesanyja iránt nem érzett soha szerelmet, akkor mire számíthat a többi nő? Szerintem, a boldog szerelmi kapcsolatát nem az én provokálásommal kéne a porondon tartania" – írta az Instagramon.

„Az első három percben tényleg nagyon 'szerelmes', udvarias, kinyitja a kocsiajtót, de ha valaki, akkor én aztán ismerem az igazi Berki Krisztiánt, és hat vele töltött év után, bizony senkitől sem sajnálom őt! Inkább baromi sok erőt, kitartást és bizalmat kívánok azoknak a hölgyeknek, akik szeretnének hosszútávon mellette maradni" – tette hozzá.